17.12.2017 Slovenija -2 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Ilka Štuhec in mama Darja Črnko Vsi so govorili o Ilkini obleki, nihče pa ni videl, kaj ima na nogah! Najuspešnejšo slovensko smučarko lanske zime smo vajeni videti v smučarskem kombinezonu, zato je bila prava osvežitev, ko se je Ilka Štuhec 50. podelitve nagrad najboljšim športnicam in športnikom v državi udeležila v... Video

Meghan Markle Ko boste videli, kakšni so njeni naravni lasje, boste ostali brez besed Ne glede na to, ali je na snemanju serije Nepremagljivi dvojec, na rdeči preprogi ali na svojem debitantskem kraljevem dogodku, Meghan Markle še nikoli nismo videli z neurejeno pričesko!

Hanson - naslovna Se jih še spomnite? Danes imajo skupaj kar 11 otrok! Se še spomnite pesmi Mmmbop, ki smo jo skupaj z brati Hanson v 90. letih prepevali vsi? Za Isaacom, Taylorjem in Zacom so vzdihovale pripadnice nežnejšega spola po celem svetu, fantje pa se v zadnjih dveh desetletjih ...

Melania Trump Bivša cimra spregovorila o Melaniji Trump Nekdanja sostanovalka prve dame Melanije Trump je v nedavnem intervjuju spregovorila o tem, zakaj se nekdanja slovenska manekenka po desetletjih življenja v Ameriki, še vedno ni znebila za njo zelo značilnega naglasa.

Brad Pitt 'Brad in Jennifer sta par!' Brad Pitt in Jennifer Lawrence sta dve največji imeni v Hollywoodu, in če je verjeti najnovejšim govoricam, naj bi bila Brad in J-Law nov parček na zvezdniški sceni.