24.10.2017 Slovenija 8 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Nina Pušlar Nina Pušlar ne skriva svoje ljubezni Pravijo, da je prijateljstvo sol življenja, Evripid, znani starogrški dramatik pa je celo rekel, da je en sam predan prijatelj vreden več kot 10.000 sorodnikov. Nismo šli preračunavat, ali to drži, nam je pa pomen pri...

življenje indijskih žensk Ženske, ki zaslužijo 480 evrov na mesec in so dnevno psihično in fizično zlorabljene Mnoga dekleta in mlade ženske v Indiji se dandanes preživljajo kot hišne pomočnice, njihovi delodajalci pa jih pogosto obravnavajo kot novodobne sužnje, poročajo tuji mediji. Mesečno lahko s svojim delom sicer zasluži...

Zlata Zavašnik - 1 Retro slog – vsepovsod Letošnja jesen bo v stilu retro sloga. Oblačila zagotavlja karater, letnik pa podrobnosti. Pri združevanju vzorcev, potiskov in drugih detajlov ne morete zgrešiti – vse gre skupaj. Dovoljenja je tudi asimetrija.

Tadej Golob - Jezero 5 knjig za jesenske dni Če imate rade dobro knjigo, smo za vas pripravili nekaj predlogov za jesensko branje. Hladnejši jesenski dnevi so namreč kot nalašč za preživljanje časa ob dobri knjigi in skodelici vročega čaja!

Skodelice - 4 Skodelice, ki vam bodo polepšale še tako turobno jutro Začeli so se hladnejši meseci, ko se radi pogrejemo ob skodelici našega najljubšega napitka, zato smo v priljubljeni spletni trgovini ASOS poiskali nekaj najlepših skodelic, ki bodo polepšale še tako hladno jutro!