21.07.2017 Slovenija 32 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Ličenje Napake, za katere se sploh ne zavedate, da jih delate Večina žensk ličila uporablja vsakodnevno, vendar ob tem mnoge pogosto naredijo različne napake, ki videzu ne naredijo usluge. Lepotni strokovnjaki so zato razkrili nekaj nasvetov, čemu se moramo pri ličenju izogniti.

Limona Zato morate imeti v kopalnici vedno limono! Suha koža je v najtoplejših mesecih leta še bolj na udaru, saj jo visoke temperature, sonce in sol izsušijo bolj, kot si mislimo. Nikar ne obupujte, saj se rešitev skriva v vašem hladilniku!

Nega las - 1 Z jogurtom nad kodre Marsikatera pripadnica ženskega spola se bori z zavozljanimi in neukrotljiivmi lasmi. Resnica je, da na samo strukturo las težko vplivamo, k sreči pa obstajajo številni lepotni triki, s pomočjo katerih jih lahko izbol...

Eva v kopalkah - naslovna To je recept za bikini telo, kot ga ima Eva Longoria Bi rade pred skokom v kopalke izgubile še kakšen kilogram? To lahko storite tudi tako, da preizkusite dieto igralke Eve Longoria, ki si v poletnih mesecih za prigrizek rada privošči kumaro z limoninim sokom.

Sončne opekline Super naravni načini, kako pozdraviti sončne opekline Čeprav smo vsi že kdaj občutili neprijetne posledice pretiranega izpostavljanja sončnim žarkom, se veliko ljudi še vedno ne zaveda, kako nevarno je lahko sonce. Opekline so večkrat le površinske rane, v najhujših prim...