24.04.2018 Slovenija 12 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Preprost stajling, ki je zaradi nje postal pravi modni HIT!

Igralka Meghan Markle je trenutno po zaslugi vroče romance z britanskim princem Harryjem najbolj oblegana zvezdnica na svetu. Mediji in javnost pa niso pod drobnogled vzeli le njenega ljubezenskega življenja, ampak vedno več pozornosti posvečajo njenemu modnemu stilu.

Meghan Markle, ki jo lahko na BRIO vsak vikend spremljate v priljubljeni seriji Nepremagljivi dvojec, in britanski princ Harry ne skrivata več svoje ljubezni. Pred nekaj dnevi sta tako tudi prvič stopila ven kot par, priča pa smo bili celo prvemu javnemu poljubu in nežnim objemom. 

Serija Nepremagljivi dvojec, v kateri igra tudi Meghan, je na sporedu vsako soboto in nedeljo ob 18.15 na BRIO!

Njen modni stil posnemajo ženske po celem svetu

To pa ni edina stvar, o kateri zadnje dni poročajo svetovni mediji. Meghan namreč navdušuje tudi s svojim modnim stilom. Razlog za to je predvsem dejstvo, da je ta zelo preprost, a še vedno trendi in šik.

Njena kombinacija strganih kavbojk in bele srajce je postala pravi modni hit, in ker gre za dva osnovna modna kosa, ki ju mora imeti v svoji omari vsaka ženska, ga lahko posnemate tudi same. Igralka je stajling dopolnila s skrbno izbranimi modnimi dodatki, kot so rjave balerinke, rjava nakupovalna torba in sončna očala mačje oblike.

Oceni članek

         
Ocena: 0,0 / 0

Prenesi v

Komentarjev: 2
 
akam 26.12.2017 23:12:08
lepa ženska.in tudi vroča.čestitke, harry
kajenje je zdravo 06.10.2017 16:58:30
Njen kl.ncev stajling je star ze10 let.
Več komentarjev