24.04.2018 Slovenija 12 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Ena najlepših hollywoodskih zvezdnic spremenila svoj videz

Hollywoodska zvezdnica Blake Lively je ena izmed najlepših žensk na svetu, zavidanja vredni pa so že od nekdaj tudi njeni gosti in sijoči lasje. Po tem ko je zadnjih 10 let prisegala na dolge, se je sedaj odločila, da je čas za spremembo in si omislila najkrajšo pričesko do sedaj.

Blake Lively nam je v preteklosti služila kot navdih za kitke, visoke čope ali valovite kodre, sedaj pa lahko na seznam dodamo tudi trenutno zelo priljubljen srednje dolgi paž ali 'lob', kot so ga poimenovali čez lužo. Gre za frizuro, ki je osvojila srca številnih zvezdnic in žensk po celem svetu, zato nas ne preseneča, da se je za njo odločila tudi slavna Opravljivka. 

Njena nova dolžina las sega tik pod rameni, njen frizerski stilist Rod Ortega pa je pričeski dodal pridih 50. let s prečko na levo stran in rahlo valovitimi konicami. Še vedno sicer nismo povsem prepričani, ali je njena frizura prava stvar, ali je imela le spete lase. Glede na to, da je vso svojo kariero prisegala na dolge lase, obstaja možnost, da si je Ortega le pomagal z lasnicami in z njimi pričaral enkratni paž.

#BlakeLively wearing #RalphandRusso �dc4d�dffc or �dc4e�dffc?

A post shared by Loving Haute Couture�dd8b (@lovinghautecouture) on

 

 

 

Oceni članek

         
Ocena: 2,4 / 5

Prenesi v

Komentarjev: 2
 
flum 14.10.2017 13:36:12
oo, kaj je bla prej lepa
 
Kilimusko 14.10.2017 12:03:24
Paž je najbolj brezvezna frizura ever.
Več komentarjev