24.04.2018 Slovenija 12 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Preobrazba slavne pevke vas bo pustila brez besed

Janet Jackson je ena tistih zvezdnic, katerih teža niha iz ene skrajnosti v drugo. Z ene diete preskakuje na drugo, vedno znova pa jo preseneti jo-jo učinek. Če je imela še pred nekaj meseci težave s prekomerno težo, je zdaj presenetila z neverjetno vitko postavo.

51-letna Janet Jackson je pred devetimi meseci prvič postala mama, med nosečnostjo pa je pridobila lepo število kilogramov, o katerih danes ni ne sluha ne duha.

Na zabavi po njenem koncertu v Los Angelesu je namreč slavna pevka navzoče osupnila z vitko postavo in marsikdo še vedno ne more verjeti, da ji je v tako kratkem času uspelo izgubiti toliko kilogramov. Janet je v enem izmed intervjujev sicer pojasnila, da je njena velika težava ta, da se vedno, ko je pod stresom, najprej zateče k hrani. "Vedno sem imela težave s samopodobo in ravno zato se mi zdi pomembno, da poskrbiš zase in imaš tako telo, v katerem se dobro počutiš. Moraš se pogledati in sam sebi povedati, s čim si zadovoljen in kaj te osrečuje."

Še en dokaz, da se lahko s pomočjo osebnih trenerjev in nutricionistov marsikaj doseže tudi v zelo kratkem času. Janet pa je v zadnjih mesecih očitno obiskala tudi lepotnega kirurga, ki je poskrbel za nekaj popravkov na njenem obrazu. 

Oceni članek

         
Ocena: 2,7 / 3

Prenesi v

Komentarjev: 3
 
jursce 12.10.2017 07:51:41
Še zmirom lahko govorim..nisem ostal brez besed...
 
Otmarx 11.10.2017 10:18:34
"Na zabavi po njenem koncertu v Los Angelesu je namreč slavna pevka vse prisotne osupnila z vitko linijo"...A na koncertu je bila pa še debela?
 
kekec_horhe 11.10.2017 08:17:43
Ja pa na KIRURGE, KI SO JI IZPOD KOŽE POSESALI VSE ODVEČNO SALO JE POZABILA.
Več komentarjev