24.04.2018 Slovenija 12 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

15 najbolj zabavnih meme-jev iz Seksa v mestu

Le kdo se ne spomni slavne Carrie Bradshaw, ki jo je v seriji Seks v mestu upodobila igralka Sarah Jessica Parker? Priljubljena serija ni obnorela le ženske po celem svetu, ampak jo je na skrivaj spremljal tudi marsikateri moški. Štiri najboljše prijateljice, ki živijo v enem izmed najbolj razburljivih mest na svetu, okušajo njegovo divje nočno življenje, spremljajo modne smernice in poskušajo najti pravo ravnotežje med službo in ljubezenskim življenjem.

Ena izmed najbolj priljubljenih serij devetdesetih let, ki je dobila tudi dve filmski nadaljevanje, se je sedaj tudi uradno dokončno poslovila z malih ekranov in filmskih platen.

Serija o štirih ženskah, ki živijo v New Yorku in spoznavajo vse vidike življenja, seksa in ljubezni je leta 1998 osvojila svet. Seks v mestu se je v zgodovino vpisal kot ena izmed najbolj gledanih serij vseh časov, med največje svetovne zvezde pa je izstrelila Sarah Jessico Parker, Cynthio Nixon, Kim Cattrall in Kristin Davis. Ker gre za eno izmed najbolj ikoničnih ženskih serij vseh časov, smo poiskali nekaj najbolj zabavnih, poučnih in nepozabnih trenutkov, ki jih oboževalke Seksa v mestu pomnijo še danes.

Oceni članek

         
Ocena: 5,0 / 1

Prenesi v

Komentarjev: 0
Več komentarjev