24.04.2018 Slovenija 12 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Moški, ki imajo to vrlino so boljši v seksu. Jo ima tudi vaš partner?

Na to, ali je moški dober ljubimec in ali bo seks dober ali slab, vpliva več dejavnikov. Sodeč po nedavni raziskavi je med njimi tudi ena lastnost, ki bi jo moral imeti dober ljubimec.

Orgazem
(Foto: iStock)

V nedavni raziskavi, ki je bila objavljena v časopisu "Socioaffective Neuroscience & Psychology", obstaja ena vrlina, ki razkriva ali je moški dober ljubimec. Strokovnjaki so z raziskovanjem spolne preteklosti žensk, poskušali ugotoviti, s kakšnimi partnerji so imele najboljši seks.

Ženske, ki so sodelovale v študiji, so bile stare do 69 let in niso bile v zvezi ali zakonu, saj so strokovnjaki prepričani, da bi vezane ženske dale boljšo oceno svojim trenutnim partnerjem, ne glede na to, ali si jo zaslužijo ali ne.

Vprašane ženske so v 70 minut dolgem testu odgovarjale na različna vprašanja o svojem spolnem življenju, na podlagi njihovih odgovorov pa so ugotovili, da so imele najboljši z moškimi s smislom za humor. Ta lastnost se je izkazala kot odličen pokazatelj spolnih veščin, predvsem zaradi tega, ker naj bi bili moški s smislom za humor v postelji bolj sproščeni, kar je dobro za komunikacijo med partnerjema ter posledično tudi dober seks.

Med ostalimi kvalitetami se je znašla tudi kreativnost, saj so moški, ki so kreativni na drugih življenjskih področljih, tudi bolj iznajdljivi med rjuhami. Moški s temi značajskimi lastnostmi so pokazali večji interes za spolno zadovoljstvo svojih izbrank, kot pa tisti, ki jih nimajo.

Oceni članek

         
Ocena: 3,1 / 8

Prenesi v

Komentarjev: 2
Infraping 12.10.2017 08:17:46
Res je smisel za humor pomemben faktor, vendar, ne pri vseh ženskah. Če je ženska zahojena, in ima čudno tamalo, je tebi zanič, njej pa tudi. Potem je pa še sama sla po seksu, to je najbolj pomembno pri obeh. In seveda še .....
ata Smrk76 31.12.2017 07:56:49
Infraping, zahojena ženska z čudno tamalo??? In kakšna je to zahojena ženska in čudna tamala???
Več komentarjev