24.04.2018 Slovenija 12 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Punce, pozor! Prihaja priljubljena modna trgovina Primark!

Modne navdušenke je danes razveselila novica, da bo v začetku leta pri nas svojo prvo trgovino odprla priljubljena modna trgovina Primark!

Nakupovanje s prijateljicami - 2
(Foto: Profimedia)

Po najnovejših informacijah, ki so se jih verjetno najbolj razveselile ljubiteljice mode, v začetku prihodnjega leta v Ljubljano prihaja Primark.

To bo prva trgovina priljubljene irske verige trgovin, ki ponuja trendi oblačila in modne dodatke, pri nas. Nahajala naj bi se v največjem ljubljanskem nakupovalnem centru, koliko nadstropij bo zavzemala in v katerih prostorih se bo nahajala, pa zaenkrat še ni znano. Na dokončno potrditev in datum otvoritve bomo morale tako še malce počakati, se pa lahko že sedaj veselimo nakupovanja trendi oblačil po dostopnih cenah. 

Primark je sicer že več let prisoten v številnih evropskih državah, med drugim tudi v Španiji, Nemčiji, Italiji in Franciji, ter seveda na britanskem trgu. V priljubljeni irski verigi pa nakupujejo tudi čez lužo.

Zadnji čas, da pride tudi k nam!

 

 

Oceni članek

         
Ocena: 0,0 / 0

Prenesi v

Komentarjev: 1
Karnead 05.10.2017 08:12:53
Poznam Primark iz Gradca. To ni modna trgovina, ampak skladišče poceni tekstila in druge šare. Vem, da je v njej vedno gneča, ampak jaz zadevo pač vidim tako. Tudi OVS, Tako in podobni so v istem razredu, le da malo manjši!
Več komentarjev