24.06.2018 Slovenija 12 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Danes je le še senca mlade in seksi pevke, kakršna je bila v 90. letih

Britanska modna oblikovalka Victoria Beckham je danes le še senca mlade in seksi pevke, kakršna je bila v 90. letih, ko je bila skupina Spice Girl najbolj priljubljena dekliška skupina na svetu. No, vsaj kar se tiče njenega modnega stila. Victoria je namreč v zadnjih dveh desetletjih doživela popolno modno preobrazbo in kratke tesno oprijete oblekice zamenjala za veliko bolj prefinjena in elegantna oblačila, ki jih je v večini oblikovala sama.

Victoria Beckham modna revija - 5
(Foto: AP)

Victoria Caroline Beckham, z dekliškim priimkom Adams, se je rodila 17. aprila 1974. Svojo razpoznavnost si je zgradila kot ena izmed pevk v priljubljeni ženski skupini Spice Girls, danes pa jo svetovna javnost pozna kot ženo slavnega nogometaša Davida Beckhama, oblikovalko in modno ikono.

Victoria Beckham
(Foto: Backgrid)

Od zbadanja do slave

Victoriino otroštvo pa še zdaleč ni bilo 'posuto z rožicami'. Odraščala je v skromni družini, v šoli pa so jo otroci zbadali, zato  ni nikoli imela pravih prijateljev. Njena želja po slavi in uspehu se je pri rosnih 17-ih letih samo še stopnjevala in po ogledu muzikala Fame je bila odločena, da bo nekoč postala zvezda. Tako je svoje šolanje nadaljevala na Laine Theatre Arts College, kjer je študirala ples in manekenstvo. 

Njena modna preobrazba

V letu 1994 je postala članica zasedbe Spice girls, ki se je sprva imenovala Touch. Njihov prvenec Wannabe je dosegel prvo mesto v Veliki Britaniji, ZDA in Indiji. Po velikem uspehu so mediji pričeli oblegati dekleta in vsaka je tako dobila novo ime. Posh Spice je pripadlo Victorii zaradi njene znane male črne oblekice in obveznih visokih pet, ki so bile takrat njen zaščitni znak. In če je Victoria  v 90. letih prisegala na ultra kratka mini krila in tesno oprijete obleke, je njen sedanji modni stil pravo nasprotje. Njena najljubša modna kombinacija ta hip so široke kavbojke in klasična bela majica s kratkimi rokavi, za pridih seksapila pa poskrbijo salonarji z visoko peto.

Victoria Beckham
(Foto: Backgrid)

Med njenimi najljubšimi modni kosi so že nekaj časa tudi bela srajca moškega kroja, midi krila, široke hlače in elegantne obleke v živih barvnih odtnekih, kot sta rdeča in oranžna.  In če je nekoč tudi v spalnici nosila visoke pete, sedaj vse pogosto obuje superge in čevlje z ravnim podplatom. Da je Victoria danes prava modna ikona in navdih ženska po celem svetu, dokazujejo tudi naslednje fotografije, na katerih je nekaj njenih najboljših 'outfitov'.

#VBXTarget link in bio X Register on my website.My favorite look from my Target collection #callalilly X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

#WoolmarkPrize x VB @thewoolmarkcompany

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

So proud of @Evalongoria x #globalgiftgala @unaidsglobal X Wearing #victoriabeckham VBDoverst VBHongkong x vb

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Thank u to my team for all their hard work on today's show! x vb #dreamteam #VBSS17 #NYFW

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

So excited to debut my new #VBxEsteeLauder collection on the #Cannes2016 red carpet! x vb #redcarpet #smokyeye

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

Oceni članek

         
Ocena: 1,6 / 7

Prenesi v

Komentarjev: 28
žužibrankec 14.10.2017 21:57:52
ampak res....sploh se nezna nasmejat se,suha da je kar grda,morda ni,če bi imela kak kg več mesa na sebi....to ni niti ž od ženske,sicer je to moje mišljenje,morda se celo motim,ma,nevem,no
 
kollerik 14.10.2017 07:53:22
ker fosn....
ni_mi_vse_eno 13.10.2017 23:33:04
ti debelušček ti ☺
 
Pravicaje 13.10.2017 22:38:26
Modna ikona s petimi številkami prevelikimi gatami !
 
BŠK 13.10.2017 21:42:47
Popolnoma nerazpoznavna in brez zamere lutka za izložbo je boljša Očitno jo je njen David izklesal po svoji božji podobi in zadeva še žal ne da restavrirati Zanimivo, da ko se pa Pepca in Lojze peljata z menoj v Spačku ali Žabi pa se ne postarata, sosed Janez in njegova Micka pa sta v najnovejšem Passatu in A4 čedalje starejša. Rastejo v strmi gori, bele planike tri, zanje vedo le orli, rosa umiva jih
Dr.Rugelj 13.10.2017 21:25:49
anoreksično truplo - niti malo ni več seksi,...
Hachi 13.10.2017 16:52:45
malo manj operacij in malo vec hrane, pa bi bila cist lustna.
parklc 13.10.2017 14:51:53
za prvih 5krat ji ne bi nic racunal, pol pa bi ze za kaksno malco dala, glede na fizicna dela
 
Patrese 13.10.2017 13:50:28
Pevka???Drugače pa ima še kakšen kilogram praveč.
 
olafur 13.10.2017 13:31:20
Tako zagrenjene ženske ne vidiš vsak dan in takšna so tudi njena oblačila, ne vem katera jih sploh obleče, Davidove gate prekosijo vse njene hlače, obleke itd.
Več komentarjev