24.04.2018 Slovenija 12 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Gubice okrog oči bodo manj vidne za več kot 75% že v 4 tednih!

Mnoge ženske bi se želele rešiti nadležnih gubic, ki se jim z leti naredijo na čelu in so tudi čedalje bolj opazne, pa ne vedo, kako se zadeve ustrezno lotiti. Pod nož ne bi rade šle, botoks terapije pa je potrebno vsake toliko obnavljati, za kar porabimo na gore denarja. Zato iščemo različne načine, kako ostati mladostne na čim bolj naraven način in eden izmed teh je uporaba kreme, ki vsebuje polžjo slino.

Nega kože - 4
(Foto: Thinkstock)
Po izjemnem uspehu prve sezone oddaje Štartaj, Slovenija!, je pred vrati že druga sezona. Prva oddaja bo na sporedu to nedeljo, 8.oktobra ob 18.15 na POP TV!

Bi se proti staranju borile s kremami, botoksom ali bi vendarle šle pod nož? Možnosti za spopad z gubami in ostalimi znaki staranja je res veliko, od našega poguma in odločenosti pa je odvisno, za katero metodo se bomo odločile. Eden izmed najbolj priljubljenih načinov ta hip je uporaba kreme za obraz, ki vsebuje polžjo slino. Ta je bila sprva poznana kot zdravilo za akne, danes pa se uporablja tudi za pomlajevanje obraza in celo za zdravljenje brazgotin in opeklin. Glede na številne učinke ni nič nenavadnega, da so nad kremo navdušene tako ženske kot tudi moški. 

Noela - 4
(Foto: Mateja Jordovič Potočnik)

Družini Fras, ki jih bomo spoznali v drugi sezoni oddaje Štartaj, Slovenija!, je na lastni kmetiji uspelo vzgojiti kar 400.000 polžev. Po ugotovitvi, da ima polžja slina izjemno regeneracijsko sposobnost in predstavlja trend v kozmetični industriji, so se odločili, da ustvarijo Noelo – kremo, ki vsebuje kar 40 % polžje sline.

Noela je krema za nego obraza, ki vsebuje kar 40% polžje sline. Zaradi visoke vsebnosti sline ima izjemno regeneracijsko sposobnost. Polžja slina je naraven vir kolagena, hialuronske kisline, elastana, alantoina, antioksidantov, proteinov in vitaminov. Kremi je dodano tudi karitejevo maslo, ki kožo vlaži, mehča in dela prožno, jojobino olje, ki jo varuje pred vplivi okolja, ter naravni antioksidant vitamin E.

Polž je edina žival na svetu, ki si poškodovano hišico popolnoma popravi v roku dveh ur, kar je glavni razlog za izredne rezultate kreme, ki vsebuje polžjo slino. Občutek žametne kože se pojavi že nekaj minut po prvem nanosu. Po dolgoročni uporabi (2× na dan) bodo gubice na koži manj izrazite, koža pa bo bolj napeta. Globina gubic okrog oči se zmanjša za več kot 75% v roku 4 –6 tednov. Krema je dermatološko testirana in je primerna za nego občutljive kože. Namenjena je tudi za nego kože po depilaciji in britju. Zaradi izredne regeneracijske sposobnosti se lahko uporablja za srbečice, strije in problematično kožo z mozolji in aknami.

Oceni članek

         
Ocena: 3,7 / 3

Prenesi v

Komentarjev: 0
Več komentarjev