24.04.2018 Slovenija 12 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Vikend vadba v postelji, ki bo navdušila tudi največje lenobe

Priznajte, kolikokrat ste tudi same na lenobno nedeljo že pomislile: 'Zakaj ne bi morala ležati in telovaditi hkrati?' Zagotovo večkrat in niste edine, a sedaj je konec lenarjenja, saj za to obstaja tudi odlična rešitev – telovadba v postelji!

Ženska se prebuja
(Foto: iStock)

Jeseni in pozimi, ko so dnevi kratki in nam zaradi turobnega vremena primanjkuje energije in volje za telovadbo, se pogosto znajdemo pred dilemo: ostati na toplem v postelji ali se spraviti ven in razmigati telo. K sreči za to težavo obstaja super rešitev, ki bo navdušila tudi največje lenobe. 

In sicer telovadba v postelji. Na spletni strani YouTube smo našli več videoposnetkov z vajami, ki jih lahko izvajate na postelji ali kavču, številne med njimi pa je posnela fitnes trenerka Joanna Soh, za katero bi lahko rekli, da je izumiteljica 'telovadbe za  lenobe', saj se je pogosto poslužuje tudi sama. Zaradi številnih potovanj in bivanja po hotelih, se je morala večkrat odreči fitnesu, zato se je odločila, da v podlogo za vadbo spremeni kar posteljo.

Vadba v postelji je super ideja za vikend, ko bi si rade privoščile malo poležavanja, privoščite pa si jo lahko tudi zjutraj, ko se prebudite. Verjemite, v dan boste vstopile polne energije.

 

Oceni članek

         
Ocena: 0,0 / 0

Prenesi v

Komentarjev: 0
Več komentarjev