24.04.2018 Slovenija 12 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Izpoved 40-letne Slovenke: 'Zdaj imam 3 ljubimce, s katerimi se dobim skoraj vsak teden'

Dragi Brane! Zanima me, ali misliš, da je to, kar počnem, normalno. Malo predzgodovine. Tam pri dvajsetih sem začela dolgoletno zvezo z vrstnikom, s katerim sem ostala dobrih sedem let. Iz leta v leto je več pil in postal čisto pravi alkoholik. Nikoli ni bil agresiven, a ena od posledic njegovega pitja je bila vse večja suša v postelji. Na koncu sva seksala samo še enkrat, dvakrat na mesec. Samozadovoljevala sem se vsak dan. Kakšne dni tudi večkrat na dan. Po več hitro propadlih razmerjih z vrstniki, ki so neverjetno hitro popustili v postelji, v kateri je bilo moje doseganje orgazmov vedno podobno srečelovu, in zreducirali seks na enkrat na teden, sem malo po tridesetem spoznala več kot dvajset let starejšega ločenca, ki je bil zame pravo odkritje. Seks je bil kar naprej na meniju. Zvečer in zjutraj, za vikend pa tudi večkrat čez dan. Seksala sva najmanj desetkrat na teden. Vedno je poskrbel za to, da je najprej prišlo meni. Tudi sicer me je razvajal. Zapustil me je nekaj tednov po tistem, ko sem prvič rekla, da si želim otroka z njim. Ker sem si ga res. Zdaj pa prehajam k morebitnemu problemu. Po njem še nisem imela zveze z moškim, ki bi me seksualno dovolj zadovoljil. Zdaj sem v tretji približno triletni zvezi. Med prvo sem imela enega stalnega ljubimca in nekaj občasnih. Med drugo sem redno seksala z dvema ljubimcema, ki sem ju ohranila tudi, ko sem začela sedanjo zvezo. In jima čez čas dodala še enega, tako da imam zdaj tri ljubimce, s katerimi se dobim skoraj vsak teden. Vsi so poročeni. Menda srečno, saj se nikoli ne pritožujejo čez žene. Moj tedenski rekord seksa z njimi in mojim stalnim partnerjem je 21-krat. Ponavadi pa z njimi seksam od sedemkrat do desetkrat na teden. Po organizacijski in čustveni strani nimam problemov s tem. Vsi trije ljubimci so zelo v redu in pozorni moški. Vsak me ljubi na malo drugačen način in z vsemi uživam, in se jim znam prilagoditi že po prvem objemu. Vsak čas bom imela štirideset let. Toliko kot moj stalni partner zadnjih približno treh let, ki je začel namigovati na poroko. Sprašuje me tudi, ali si želim otrok z njim in me spominja na to, da bova kmalu, kot se je izrazil, prestara za otroke. Kaj naj naredim? Želim si otroka in poroke, vendar postanem panična ob misli, da bom seksala samo že z njim in da bom spet nesrečna zaradi nepotešenosti. Sem sploh normalna? Je to, kar počnem normalno? Pomagaj, prosim. Nimfomanka (morda).

Par v postelji - 4
(Foto: iStock)

Pozdravljena Nimfomanka (morda)!

Ne spomnim se kdo jo je izrekel, vem pa katera misel o nimfomankah mi je najbolj ostala v spominu: nimfomanka je ženska, ki je s seksom obsedena približno tako kot povprečen moški. Z drugimi besedami: nisi nimfomanka. Kdo naj presoja, kaj je normalno, ko gre za seksualnost, pri kateri se ljudje, moški in ženske, zelo razlikujemo med seboj? Psihologi? Zdravniki? Politiki? Župniki? Jaz? Nekaj, kar je zame normalno, je lahko za nekoga drugega nenormalno. Raje bi uporabljal besedi sprejemljivo ali nesprejemljivo. Nekateri bi tvoj problem raje sodili z moralo, ki pa je, po mojem, nekaj zelo osebnega, in je ne more nihče od omenjenih predpisovati. Po mojem si povsem normalna ženska s povsem normalno željo: biti seksualno potešena oziroma zadovoljena. Imaš nadpovprečno močan libido, so pa ženske, verjemi mi, ki si seksa želijo tudi precej večkrat kot ti in vsak teden dosegajo tvoj “rekord” (21-krat). Ni jih veliko, so pa. Mimogrede, imaš tako dober spomin ali vodiš statistiko, saj je tvoj pregled količine seksa zelo natančen?

Par v postelji - 3
(Foto: iStock)

Imaš tudi nadpovprečno veliko število ljubimcev. Ni malo žensk z enim, bolj malo pa jih je z dvema, kaj šele s tremi. Očitno si zelo dobro organizirana, saj mora biti logistika ob enem stalnem partnerju in treh poročenih ljubimcih precej zapletena. Se nikoli ne zmotiš pri imenih? Ali jim ne rečeš drugače kot “dragi” ali “ljubi”, kar olajša zadeve. Kakor koli že: mislim, da še nisi srečala pravega moškega zase oziroma si ga (čeprav ni bil mladenič, ampak ločenega petdesetletnika, je bil seks z njim “kar naprej na menuju”), vendar v nepravem času. Žal je bil pravi zate samo v postelji in je prekinil razmerje, ko si hotela precej več (otroka, morda tudi poroko?). Morda si prehitevala dogodke, morda mu je njegov razpadli zakon izbil željo po zakonski reprizi, morda je mislil na prihodnost in si se mu zdela premlada. Tvoj sedanji partner si želi to, kar si ti želela pred desetimi leti (ob pravem moškem), a ti si “panična” ob misli, da boš (v primeru poroke) seksala samo že z njim in da boš spet nesrečna zaradi nepotešenosti. Ker ne omenjaš “količine” čustev oziroma ljubezni do stalnega partnerja, ne vem, koliko in kaj ti pomeni?

Praviš sicer, da si želiš poroke in otroka z njim, vendar si panična, ko pomisliš na ono drugo količino, količino seksa, ki ti zelo veliko pomeni. Ne vem, kaj boš naredila, vem pa, da se boš zelo težko odvadila seksualnega razkošja, ki ga uživaš s štirimi moškimi. Pravkar sem pomislil na naslednje: je možno, da manj seksaš s stalnim partnerjem ne samo zaradi njega, ampak tudi zaradi ljubimcev? Kaj hočem reči? To, da “doma” skoraj gotovo manjkrat daš pobudo za seks kot bi jo, če se ne bi vrnila domov iz postelje enega od ljubimcev. In to, da ti tvoj stalni partner ni imel prave priložnosti, da pokaže, kaj in koliko zmore, saj je “podedoval” tvoja dva ljubimca in potem “dobil” še enega. Edino, kar ti lahko svetujem, če si res želiš poroke in otroka s partnerjem, je, da se postopoma iznebiš ljubimca za ljubimcem in poskusiš odpadlo količino seksa nadomestiti s partnerjem. Ne bo lahko, saj si seksualno razvajena, a tudi Grki ne bi osvojili Troje, če ne bi poskusili. Srečno!

Oceni članek

         
Ocena: 2,6 / 5

Prenesi v

Komentarjev: 25
 
Narcissa 21.10.2017 18:57:53
Očitno z seksom nadomeščaš nekakšno čustveno pripadnost. Odvisnost od seksa, ampak ne toliko od orgazmov, kot zaradi tvojih drugih blokad in narcizma. Ne bi bilo slabo kdaj obiskat kakšnega psihiatra, da te popelje v otroštvo in skupaj ugotovita, od kod je to. Da se razumemo, dober seks je krasna stvar, vsak človek to potrebuje, a vse ima svoje meje. Bi pa rekla, da nisi zrela za otroka in je bolje, da jih nimata. Vsaj dokler ti ne razčistiš kako in zakaj.
motorka57 15.10.2017 20:57:01
.....deklina,če maš fanta in ma 40 let,pa da ne opazi,da maš pašnik preoran,maš be bca,ti si pa še večja .... ker lažeš. Da 20x dosežeš vrhunec v sexu na teden,je dobra,da se ne vname in ti voda v mehurju ne zavre ...
NOSTREDAME 14.10.2017 11:48:53
NO BRANKO,ČE BI TO BLO NORMALNO,BI VSI "FUKALI" POČEZ IN PO DOLGEM.....SE TA NIMFICA PAČ DRUŽI Z SEBI ENAKIMI......,KI VARAJO SVOJE ŽENIČKE IN SE DELAJO NEDOLŽNE MOŽIČKE.TAKIM JAZ PRAVIM ILEGALCI IN LAŽNIVCI!TA NIMFICA NE VE KA BI RADA!ZANJO BI BLO NAJBOLJE ,DA SE AKTIVIRA V VOJSKO IN GRE SLUŽIT V ČETO ZA DVIG MORALE!TAM BI JO NAJVERJETNEJE ZADOVOLJILI TAKO MOČNO,DA BI SE JI SEX UPRL..........IN ČEŠPLJICA BI JI OTEKLA TAK,DA JE NEBI VEČ SRBELA TAK MOČNO!.......
Dr.Rugelj 13.10.2017 21:23:53
...ti nimaš tri ljubimce ampak tri fukkače--ti si pa navadna kkurrbba !!! ...aja Brane...lepe zgodbice si sam izmišljaš,...
 
lizkica 13.10.2017 20:01:49
Res zabavno, mislim ,da je stvar popolnoma izmišljena ali pa ženska vrhunska organizatorka, ali pa brez službe. Sama sem že nekaj čas ločena z tremi otroci, vsi že razmeroma samostojni. Imam stalno službo , še eno delo zraven, da nam gre malo lažje, ker meni država nič ne da. Komaj najdem čas za kakšno kavo in malo druženja. A mi prosim lahko poveš, kje najdeš čas za partnerja in še tri ljubimce. L.P.
motorka57 15.10.2017 20:51:25
....mogoče je pa porno zvezdica,pa lažje najde kar si "želi" ....
Narcissa 21.10.2017 19:03:02
razen če seksa v zameno za denar, to je pri nas čisto legalno.
 
alenka.NN 13.10.2017 19:19:51
Brane....a to ti mal fantaziraš...OMG
Titan_ 13.10.2017 21:21:11
tip nima pojma
 
CIGU MIGU 13.10.2017 17:24:37
ne vem zakaj mora vse povedati saj sem zraven,tako da bi vsaj nekaj prikrila
mikpikmb 13.10.2017 15:47:35
jaz bi od take samo bežal
 
MajaS8 13.10.2017 15:11:29
Dragica, da ne bo prepozno ... odloči se za enega in daj tam vse od sebe. Ostali so itak samo prazne vreče, ki te izkoriščajo.
 
brezcasni 13.10.2017 15:00:36
takih je vedno več, ker vsi ti gospodje na visokih položajih, ki so v mladosti sedeli na fakulteti in raznih mladinskih organizacijah niso imeli do dobre službe in s tem denarja niti najmanjše šanse da bi izkusili življenje tako kot je -slastno.Sedaj si najemajo lepa dekleta,oziroma imajo ljubice ter se kažejo z njimi da bi ujeli čas ki so ga izpustili......Ne vedo da je mlad in nor čisto nekaj drugega kot star in nor,punce pa izkoriščajo njihovo trenutno finančno stanje,in njihov napuh ter jih z osladnim mijavkanjem delajo."mlade"......ta igrase vrti odkar obstaja človeštvo.....na koncu vsi nekaj dobijo a obenem izgubijo ko se zgodba konča...one stik z realnostjo in prijatelje ki bi lahko bili njeni partnerji,oni pa imajo še nekaj let več in malce tanjšo denarnico......
Več komentarjev